RDk-Systems

Voor alles wat te maken heeft met computers kunt u bij ons terecht.

Diverse merken computers en laptops

Alle merken laptops en computers kunnen door ons geleverd worden tegen een mooie prijs/kwaliteitverhouding. We hebben goede ervaringen met de merken HP, Toshiba en Asus. De fabrikanten van deze merken streven net als wij een kwaliteit- en servicegerichte strategie na.

Eveneens kan er voor computers ook gekozen worden voor maatwerk. Een computer kan met de klant in overleg worden opgebouwd, zodat het systeem exact aan de eisen van de klant voldoet.

Wanneer we uw laptop of computer bij u thuis afleveren is hij al volledig geïnstalleerd. Het installeren van virusscanners, Office of het uitvoeren van updates, u heeft er geen omkijken naar, want uw laptop of computer is kant en klaar.

Tijdens het afleveren sluiten we meteen alles aan, bijvoorbeeld uw draadloze internet, printer of scanner en daarbij zetten we meteen alles over, zoals uw e-mail, documenten, afbeeldingen, adresboeken of overige data. Zo kunt u meteen gebruik maken van uw nieuwe aanwinst en hoeft u zelf niet van alles uit te zoeken en te installeren.