RDk-Systems

Voor alles wat te maken heeft met computers kunt u bij ons terecht.

Voor wat kunt u precies bij ons terecht?

 • Etalage reclame

  Bewegend beeld heeft nog steeds een grote aantrekkingskracht op de consument. TV schermen hebben een veel grotere stopping power dan de vaak statisch ingerichte etalages. U etalage kan worden gebruikt als communicatie-instrument met ongekende mogelijkheden. Dagelijks passeren vele honderden consumenten etalages.


  Etalages zijn nog te vaak een statisch reclamebord. Iedere voorbijganger is een potentiële klant en die willen we bereiken. De voordelen zijn legio: het trekt de aandacht, werkt verkoop- en imagobevorderend, en de inhoud kan zeer snel aangepast worden.

 • Voor Accommodaties en Adverteerders

  Naamsbekendheid creëren bij potentiële klanten in de regio? En relatiebevestigende reclame tonen aan uw huidige klanten? Door het vertonen van reclame in een sportaccommodatie bij u in de buurt bereikt u een enorm deel van de lokale en regionale bevolking.

  De roulerende informatie op de schermen zorgt voor een enorme aantrekkingskracht en een hoge attentiewaarde. Voordeel voor adverteerders is dat de doelgroep geboeid blijft kijken en de boodschap dus goed doordringt. Bovendien hangen de schermen op zeer druk bezochte plaatsen. U kunt hierbij denken aan horecagelegenheden, wachtruimten en fitnessgedeelten in sportaccommodaties.

 • Accommodaties hebben het voordeel dat ze zelf uitingen op de schermen kunnen plaatsen. Narrowcasting is een perfect middel om informatie over te dragen. Daarnaast verkort het de wachttijdbeleving van bezoekers. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hebt u bijvoorbeeld al eens gedacht aan uitingen over kinderfeestjes, sporters van de week, foto’s, aanbiedingen, openingstijden en ander nieuws?